Naručite našu NOVU LT20START pilanu s hidraulikom, prvih 20 modela po posebnoj cijeni.

Uštedite do €4,033

Tiskaj ovu starnicu Dodaj za usporedbu

LT20START Pilana

Out of stock
Only %1 left
Pristupačna pilana „LT20START” s potpunom hidraulikom spremna za akciju
„LT20START” ima najfunkcionalniju i najpopularniju konfiguraciju s potpunom hidraulikom i račubalom, za učinkovit i jednostavan rad, sada dostupan po pristupačnoj cijeni!
Koristi
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Opis LT20START Pilana

Garancija 2 godine

Izrađeno u eu

Servisna podrška

hydraulics

Temeljen na svestranoj i pouzdanoj seriji pilana „LT20”, „LT20START” zadržava punu funkcionalnost i parametre piljenja po puno konkurentnijoj cijeni. Pilana je dostupna u jednoj glavnoj konfiguraciji, uključujući kompletan hidraulički sustav za rukovanje trupcima i upravljačku ploču sa računalom za automatsko podešavanje debljine piljenja. Razvijena jem kako bi odgovorila na rastuću potrebu za jeftinim pilanama s mogućnostima koje odgovaraju većim strojevima.

Pilana „LT20START” dizajnirana je za mala i srednja poduzeća, kao i za individualne korisnike, koji traže stroj spreman za rad s punom funkcionalnošću piljenja. Pilana „LT20START” omogućuje učinkovito pretvaranje trupaca u građurvo po niskoj cijeni!

Više mogućnosti i izbora rezervirano je za pilanu „LT20SUPER”, koja je dostupna prema vremenu proizvodnje. Ova konfiguracija „LT20SUPER” omogućuje prilagodbu pilane specifičnim poslovnim zahtjevima i proračunskim uvjetima.

Pilana „LT20START” omogućuje piljenje trupaca maksimalnog promjera 80 cm i duljine 6,1 m. Temelji se na M-veličini postolja, koje je izrađeno kao i u drugim pilanama. Piljenje dužih trupaca moguće je pomoću nastavnih postolja koji su dodatno dostupni.

„LT20START” je stacionarna pilana koja bi se trebala postaviti ispod krova i vijcima pričvrstiti za betonski pod. Postolje ima nosače u obliku krova (s dodatnim poklopcima od nehrđajućeg čelika) koje sprječavaju da se kora uvuče ispod trupca prilkom namještanja.

Hidraulički paket „AH3 STANDARD” očita je prednost „LT20START”, koji korisnicima omogućuje jednostavno rukovanje trupcima. Sustav pokreće elektromotor snage 3 kW s protokom ulja od 11 l/min. Uključuje tri bočna oslonca, središnju stezaljku, okretač trupaca s kandžama, dva valjka za niveliranje trupaca i utovarivač trupaca.

Učinkoviti hidraulički sustav, omogućuje brzo utovaranje trupaca, rotiranje i pozicioniranje trupaca na najprikladniji način. Središnja stezaljka radi na čvrstoj pojedinačnoj šipki u vodoravnoj i okomitoj ravnini, pritišćući trupac uz bočne naslone i čvrsto ga pričvršćujući tijekom piljenja.

Pilana „LT20START” koristi standardni električni motor od 11 kW. Na pilani „LT20SUPER” dostupno je više opcija motora i hidraulike.

Upravljačka ploča ima ergonomski „joystick” za pomicanje glave pile naprijed/natrag i dolazi u standardnoj opremi sa SW10 računalpm za automatsko podešavanje debljine piljenja. S ovim uređajem ne morate izračunavati i ručno namještati debljinu piljenja.

Poluga za vođenje čista tračne pile pomiče se električno i aktivira se na upravljačkoj ploči. Stabilizira list pile pri piljenu trupaca (osobito onih nepravilnih oblika). Napetost lista pile se podešava pomoću vijka i mjerača. Sustav podmazivanja lista tračne pile temelji se na elektromagnetskom ventilu.

Skidač kore nije obavezan. Preporučuje se za piljenje prljavih trupaca s blatom, pijeskom ili ledom u kori, produžujući životni vijek lista pile.

„LT20START” koristi standardne listovetračnih pila duljine 4010 mm i širine 32-35 mm.

Read More
Video LT20START Pilana
Osobine LT20START Pilana

Više informacija LT20START Pilana
Više informacija
Vrste pogona
Pogon Elektromotor 11 kW
Rezne osobine
Najveći promjer trupca 80 cm
Max. Log Length 6.1 m
Najveća širina piljenja 65 cm
Najveća širina građe 58 cm
Najveća visina piljenja 25 cm
Osobine i mogućnosti glave pilane
Računalo (Setworks) SW10
Pomak lista pile gore dole Električno
Pomak lista pile naprijed/natrag Elektromotor
Pomak vodilice lista pile Elektromotor
Vodeno podmazivanje Električni ventil
Napinjanje lista pile Vijak sa manometrom
Debarker Neobvezno
Promjer otvora izlaza piljevine 101,6 mm (4'')
Tračna pila
Duljina 4010 mm
Širina 32 mm
35 mm
Kotač lista tračne pile
Promjer 483 mm
Vrsta Za klinasti remen
Materijal Lijevano željezo
Osobine i mogućnosti postolja pilane
Izvedba postolja Jednotračna
Poprečni nosači Standard
Produžetak postolja Manual Bed Extension: 1.8 m, 3.6 m or 7.2 m
Standardne osobine Non-adjustable legs
Rukovanje trupcima
STANDARD hidraulika 3 bočna naslona
Central Clamp on Single Rod
Okretač trupaca
2 Log Leveling Rollers
Utovarivač trupaca
3 kW Hydraulic Pump (11 l/min)
Osobine i mogućnosti pilane
Izvedba okvira Konzolni nosač za glavu
Standardi CE
Mogućnosti Stainless Steel Rail Covers
Side Support Top Rollers
Write Your Own Review
Vi pregledavate:LT20START Pilana
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!