Thailandska kompanija paleta udvostručuje produktivnost s jednom raspiljivačicom Wood-Mizera

Po Wood-Mizer, Europe

Pallet Maker Group Co. ,

 

Moderna tvornica paleta zamijenila je svoje dvije okomite tračne pile sa jednom Wood-Mizerovom raspilivačicom i udvostručila svoju produktivnost piljenja.

"Imamo kupce širom svijeta. koji nam se javljaju sa njihovim potrebama i dizajniramo palete prema točno određenim specifikacijama", kaže Pichit Chiamcharoen, menadžer tvrtke Pallet Maker Group Co.

 

Pichit Chiamcharoen

 

"Vaša je tvornica odraz vašeg poslovanja. Kad dođete u moju tvornicu, vidite da razvijamo čistu i niskoenergetsku tvornicu, a koristimo strojeve visoke kvalitete i suvremenu tehnologiju."

O odjelu početne prerade drva izvršeno je poboljšanje učinkovitosti. U 2018. godini dvije njihove okomite tračne pile zamijenjene su jednom Wood-Mizer “HR500” vodoravnom raspiljivačicom sa 4 tračne pile.

 

Pallet Maker Group Co., Thailand

 

"Problem s okomitim tračnim pilama bio je u tome, što produktivnost nije bila dobra", kaže Pichit. „Svaka okomita tračna pila zapošljavala je dva radnika da proizvedu samo jednu piljenicu odjednom.”

"Ali, nakon što smo instalirali Wood-Mizer “HR500”, proizvodimo 4 piljenice u jednom prolazu. Produktivnost se udvostručila, ali naša je potrošnja energije ostala ista. Kao rezultat toga, mislim da je učinkovitost sa HR500 zapravo vrlo velika."

Što se tiče novih tračnih pila Wood-Mizer-a s tankim propiljkom, Pichit govori: „Drvene piljenice Wood-Mizera imaju bolju kvalitetu površine od okomitih pila širine od 10 i 5 cm.“

Ova je tvrtka dobar primjer kako napredni proizvođači paleta na Tajlandu mogu donositi pametne odluke za povećanje produktivnosti uz istovremeno poboljšanje njihove konkurentnosti na globalnom tržištu.

 

Wood-Mizer HR500

HR500 Setworks

Wood-Mizer HR500

Wood-Mizer HR500

Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!