Poljoprivrednici

Pilanarstvo, sirarstvo i ratarstvo u slovenskim Alpama

Slovenski poljoprivrednik govori o životu u svom planinskom selu, zašto je odlučio kupiti pilanu i kako pilana sada pomaže lokalnoj zajednici.

Kako italijanski drvodjelac-pilar, dobiva više iz svakog trupca

Ako se odlučite na dvosatno putovanje iz Venecije u Alpe, put će vas voditi pokraj radionice Marcela Marcantea. Smještena je u podnožju regije Vicenza, a Marcoov posao nastavlja tradicionalnu proizvodnju ogrjevnog drveta, koje je njegov otac započeo prije gotovo 30 godina. Međutim, Marco jes proširio izbor svojih proizvoda i kupaca, u skladu sa protokom vremena, koje se i dalje mijenja.

UK Farmer koristi LT20 pilanu za povećanje prihoda

Posljednjeg desetljeća Henry Brown iz North Yorkshire Moorsa, uspješno je proširio ponudu i time učinio “Grange Farm” profitabilnijom, dodajući u svoju ponudu vikendice i prodaju građe, te tako učinio seosko brdsko gospodarstvo održivim za svoju rastuću obitelj.

Agent Wood-Mizer iz Finske odobrava novu liniju strojeva za obradu drveta

Howard Blackbourn, agent Wood-Mizer-a iz Finske, iznosi svoja razmišljanja o strojevima za obradu drveta, strasti prema drvu i zašto je Finska najizvrsnije mjesto za život sa obradom drveta.

Piljenje na bio-farmi u švicarskim Alpama

Na ovu planinsku bio-farmu prilaz je moguć samo planinskim vlakom, pa je vlasnik farme kupio malu pilanu LT15m kako ne bi ovisio o prijevozu a koristio bi vlastito drva.

Predmeti od 1 do 5 od ukupno 6

Page
Predbilježi se na vijesti
Dobivajte ažuriranja e-poštom o ekskluzivnim specijalnim ponudama, novim proizvodima i pozivnicama na posebne događaje!